martes, 15 de diciembre de 2015

E3.1 Guillem Vallès Díaz


ABANS

DESPRÉS

Com podeu apreciar, de la primera imatge a la segona, li he fet un canvi de color als coralls ja que així sembli que sigui més real. Després de fer el canvi de color, hem jugat amb el brillo/contraste o
tono/saturación, així encara és veia més real. Aixó es el que he fet en aquestes dues imatges.

E3.2 Guillem Vallès Díaz




   

RESULTAT DELS DOS FILTRES JUNTS:
En el E5, li he insertat filtres a les dues imatges. En primer lloc, he duplicat les capes uns quants cops
i les hem combinat llavors totes les capes ja duplicades han quedat ajuntades en una sola.
Desprès, en una de les capes que he duplicat, li he insertat un filtre anomenat 'Estilográfica', Hi com podeu veure en la primera imatge ha quedat així. Un cop li he insertat aquest filtre amb una de els capes duplicades, després en una altre li he insertat un altre filtre anomenat 'Vidriera' i a la segona     imatge també podeu veure el filtre. I finalment, he ajuntat els dos filtres, l''Estilográfica' i la 'Vidriera
i com podeu apreciar en la tercera i última foto és veuen els dos filtres ajuntats. 



lunes, 14 de diciembre de 2015

E3.1 Guillem Vallès Díaz










1- Aquest treball, l'he fet amb el photoshop, he tingut que posar un full DIN-A4 i l'he posat en horitzontal
2- He agafat 5 imatges de diferents peixos i les he retallat amb la varita magica i el lazo.
3- He agafat un fons marí i li he posat els diferents peixos retallats. Després he duplicat les capes per fer que hi haguessin bancs de peixos.
4- Els he posat perque hi hagues una sensació de profunditat ja que hi han peixos més a prop i més lluny.
5- Per acabar de completar el fons amb peixos, he posat uns coralls perque encara es veies més real. El corall l'he duplicat varies vagades perque n'hi haguessin més.





E3.2

Martí del Cerro

En les imatges he aplicat el filtre, dins l'apartat de filtre textura, i dins de textura, retazos.
·La primera imatge li he aplicat el filtre distorcionar i dins d'aquesta aplicació cristal.
·La segona imatge li he aplicat el filtre bosquejar, i dins la aplicació d'estilogràfica.

jueves, 10 de diciembre de 2015

E3.1

Martí del Cerro 

En aquest treball, he cambiat el brillo, el contrast i he aplicat aquests efectes perque la imatge quedes més real, sense modificar el lloc dels peixos i algues, aquest ha estat el canvi.

jueves, 3 de diciembre de 2015

E3.1




Martí del Cerro



 En aquest treball, he buscat fotos de peixos, algues i coralls i les he retallat amb Photoshop (varita mágica, selección rápida, borrador) i les he enganxat totes sobre un fons marí, i ho he col·locat tot als seus llocs, més grans, més petits... i aixi ha estat el resultat final.





lunes, 9 de noviembre de 2015

E2 Fotomuntatge

Guillem Vallès
 

Martí del Cerro
                   



En aquest fotomontatge hem treballat amb el fotoshop.
Hem hagut de agafar diverses fotos de ocells, fondos i plantes per fer aquest fotomontatge.
1er- Hem agafat les imatges dels ocells i amb la 'varita magica' hem retallat el fons pero poder intronduir-les al fondo que hem agafat-
2on- Un cop els ocells ja estaven posats a dins el fondo, hem agafat plantes, les hem ratallat com hem fet amb els ocells i les hem introduit dins el fondo
3er- Un cop els ocells i les plantes ja estaven dins del fondo, hem duplicat les capes i les hem filtrat, amb el filtre artísic i dins del filtre artisic hem hagut de filtrar-ho amb l'opció 'bordes añadidos'.














martes, 20 de octubre de 2015

E1

Guillem Vallès
                Martí del Cerro              
                                       
Aquest treball, l'hem fet amb l'aplicació Photoshop, primer hem buscat dos imatges de dos persones amb el fons en blanc i un paissatge. Les hem retallat amb la 'varita mágica', i hem posat un personatge per sobre, per semblar que està més aprop, i l'altre més lluny. L''hem guardat amb JPG.
Esperem que us agradi.

martes, 13 de octubre de 2015

E0 Inventor del imac


Steve Jobs va ser el creador d’Apple, va fundar-lo a l’any 1976 junt amb Steve Wozniak.
Els incicis de Apple Computer van ser així:
A causa de les exigències del seu contracte amb Hewlett - Packard , Wozniak va haver de donar a conèixer la seva intenció de construir un computador personal a l'empresa, que va rebutjar la idea per considerar ridícula. Va ser així com el 1976 va néixer Apple Computer Company.27  
Després de la consecució del primer computador personal , batejat com Apple I , Jobs es va dedicar a la seva promoció entre altres aficionats a la informàtica , botigues i fires d'electrònica digital , arribant a vendre uns 200 exemplars . A partir de llavors , el creixement d'Apple va ser notable. En tan sols 10 anys , Apple va esdevenir una empresa amb 4000 empleats i Jobs , amb 27 anys, era el milionari més jove de l'època


lunes, 5 de octubre de 2015

E0 Formats

JPEG: (Join Photographic Expert Group)
Guarda les imatges amb una resolució de 24 bits.

PNG: (Portable Network Graphics)
El format permet imatges amb el color real, escala de grisos i una resolució de 8 bits.


GIF: (Graphic Interchange Group)
Permet transperència d’un bit, de tal manera que cada píxel de la imatge pot ser o no transparent

PSD: (PhotoShop Document)
Permet modificar la imatge durant un temps




E0 Paraules clau

Telègraf: Un telègraf és un aparell per a transmetre missatges a distància per mitjà de senyals. El telègraf més habitual és elèctric i funciona a través de fils conductors o bé sense fils, per ones de ràdio.


ARPANET: són les sigles de : Advanced Research Projects Agency Network , és la xarxa d'ordinadors creada per encàrrec del Departament de Defensa ( DOD ) dels Estats Units , per utilitzar-la com a mitjà de comunicació entre els diferents organismes nacionals nord-americanes. El primer va ser creat a la Universitat de Califòrnia a Los Angeles ( UCLA ) , i va ser el principal innovador d'Internet fins a 1990, després de finalitzar la transició al protocol.

E0 D’on surt internet?

Abans de la creació d'Internet, l'única forma de comunicar-se digitalment era per mitjà del telègraf. Al 1972 ARPANET es va presentar la First International Conference on Computers and Communication a Washington DC. Els científics d'ARPANET van demostrar que el sistema era operatiu creant una xarxa de 40 punts connectats en diferents localitzacions. Això va estimular la recerca en aquest camp i es van crear altres xarxes.

Va evolucionar d'un experiment iniciat als anys seixanta pel Ministeri de Defensa dels Estats Units. El Ministeri volia crear una xarxa de computadors que es mantingueren en funcionament en cas d'un desastre, com ara una guerra nuclear. Si una part de la xarxa fóra danyada o destruïda, la resta del sistema encara continuaria en funcionament.